Vjenčane cipele

Jedan od najvažnijih životnih trenutaka svakako pripada danu vjenčanja, kojim se otvara potpuno novo razdoblje ljudskog života. Neki kažu da je to doista dan za pamćenje. A kako bi ga pamtili kao jedan od najsretnijih i najljepših, sve mora proteći savršeno.

Pravilo prvo, pronaći ljubav svog života! Ukoliko ste ga pronašli, pa još odlučili tu ljubav okruniti brakom, krećete u bajku „Vjenčanja iz snova“. Pepeljugu ste sigurno pročitale i poželjele biti ona, barem na jednu noć. GLORIA vjenčane cipele će vas odvesti u vaše
„Vjenčanje iz snova“.
Prije nego što uopće i počnete razmišljati o vjenčanim cipelama, vjenčanica mora biti definirana do posljednjeg detalja. Cipele su prvi preduvjet vašeg dobrog raspoloženja,te
stilom, bojom i visinom pete moraju odgovarati tipu vjenčanice. Prilikom izbora cipela,
uvijek imajte na umu da na neko duže vrijeme, na nogama imate potpuno nove cipele, stoga obratite posebnu pažnju na udobnost i kvalitetu.
GLORIA vjenčane cipele su ručno izrađene od najfinijih vrsta koža. Nude vam bezbroj kombinacija modela, boja i visina peta.Dođite i uvjerite se zašto su od 1986.g. mnoge mladenke svoj prvi ples plesale u GLORIA vjenčanim cipelama.