• Gloria

O nama

Salon cipela GLORIA nalazi se u Zagrebu,Vlaška 6. Datira od 1986.g. Pravi početak ručne izrade cipela, bio je krajem četrdesetih godina 20.st. kada majstor Šporčić Tomo otvara postolarski obrt na istoj adresi. 1968.g. naslijeđuje ga majstor Vadlja Đuro, a 1986.g.gđa Bursać Svetlana, dipl.oec., nastavlja tradiciju ručne izrade ženskih cipela pod nazivom GLORIA cipele.

Salon cipela GLORIA bavi se proizvodnjom ženske obuće po mjeri i prodaje isključivo svoje proizvode. Svi naši proizvodi izrađeni su od prirodnih materijala (koža, saten, štras). U bogatoj paleti od 100 različitih vrsta i boja materijala svatko će pronaći nešto za sebe. Modni trendovi u svijetu neprestano nas potiču da ih u dobroj mjeri slijedimo. Stoga kontinuirano radimo na poboljšanju tehnološke razine proizvodnje.

Specijalizirali smo se za izradu cipela za vjenčanja i svečane prigode jer nudimo veliki izbor modela od kojih su 50% unikatni modeli. Osim toga, posebnu pažnju posvećujemo poslovnim ženama koje veći dio dana provode u cipelama, te su im na prvom mjestu udobnost i kvaliteta.

NOVO u našoj ponudi su GLORIA PLESNE CIPELE

Stručno osoblje salona cipela GLORIA, pomoći će vam u odabiru vaše savršene cipelice.
Dođite i uvjerite se zašto postojimo od 1986.g.Učinite nešto lijepo za svoja stopala. Poklonite im GLORIA cipele.